Skip links

SMART HOME

Få en forsmag på fremtiden med vores Smart Home teknologi. Vi hjælper dig med at opgradere til Smart Home, så du fremover kan styre al din husstands elektronik fra din smartphone. Vores handymænd står som altid klar til at udføre mindre EL-opgaver hjemme hos dig, og vi kan derfor installere din nye Smart Home teknologi for dig. Vi leverer som altid både god service og høj kvalitet undervejs.

Vi har tilmed stor erfaring fra vores branche, er veluddannede på vores område, og så elsker vi at hjælpe dig med både stort og småt i dit hjem.

Opgrader til Smart Home

Smart Home er en smagsprøve på fremtiden. Kender du det med, at man endelige har sat sig godt tilrette i sofaen, og så går det op for en, at lyset skal slukkes? Med Smart Home skal du ikke længere bekymre dig om den slags, og du behøver heller ikke længere at rejse dig op, når lyset skal slukkes.

Med Smart Home teknologien kan du nemlig tænde og slukke dit lys, skifte farve på lyset og skrue op og ned for lysstyrken i hele hjemmet. Det gør du enten ved hjælp af stemmegenkendelse eller via en app. Du behøver heller ikke længere at gå hjemmefra med bekymringen om, hvorvidt alle lamper nu også er slukket. Med vores Smart Plug app kan du altid tænde og slukke din elektroniske genstande, mens du er på farten. Med Smart Home træder du derfor ind i en hel ny og bekvemmelig verden.

Med et såkaldt Smart Plug kan du få tilsluttet al elektronik i dit hjem til Smart Home funktionen, og dermed styre det hele fra en app eller via stemmegenkendelse. Derudover hjælper Smart Home teknologien dig også med at holde styr på dit elforbrug og giver dig indblik i, hvor meget strøm du egentlig bruger.

Med stemmegenkendelsesfunktionen behøver du ikke engang at trykke på din smartphone. Du kan nemlig styre din elektronik blot ved hjælp af din stemme.

Ydelse Pris ex. moms
Smarthome løsningfra 1995 kr
Få et uforpligtende tilbud
Call Now Button
Få et tilbud
close slider