Skip links

Opbæring, nedbæring og udsmidning af skrald

Står du overfor en omrokering i dit hjem, skal du snart flytte ind i en ny bolig eller noget helt tredje, så står CPH AT WORK klar til at hjælpe dig på vej. Vi kan nemlig både hjælpe dig med at bære dit indbo og/eller dine nyindkøbte møbler og interiør op i din nye bolig for dig, ligesom vi kan hjælpe dig med at bære indpakning, pap, plastik og gamle møbler ned for dig og smide det ud på korrekt vis.

Opbæring, nedbæring og storskrald

Vores Handymænd stor altså derfor klar til at hjælpe dig med at gøre dit boligprojekt eller din flytning lidt nemmere. På den måde bliver processen lidt mere overskuelig, og du kan i stedet koncentrere dig om at komme godt på plads i dit hjem. Vores team af Handymænd har mange års erfaring fra flere dele af håndværkerbranchen, og vi hjælper dig derfor glædeligt med både små og store opgaver hjemme hos dig. Foruden vores store erfaring, så gør vi os altid umage, vi er veluddannede på vores område, og så går vi op i at levere både god service og godt humør, når vi hjælper dig.

Ydelse Pris ex. moms
Opbæring, nedbæring og storskraldfra 309 DKK

I tilfælde af at du vælger at kombinere flere forskellige af vores services i én opgave, kan vi reducere timeprisen, således at du får et samlet nedslag på 10% på hele regningen.

Få et uforpligtende tilbud
Call Now Button
Få et tilbud
close slider